Eels «Shootenanny»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nevarētu apgalvot, ka Eels ir grupa, kas patiktu visiem...

Eels «Shootenanny»

(Dreamworks)

6/12

Neskatoties uz ražīgo un komerciāli veiksmīgo darbību, vairākām MTV un «Brit Awards» balvām, Eels mūziķi joprojām nav spējuši pārspēt paši savu lielisko debijas plati «Beatiful Freak» (1996). «Electro-Shock Blues», kas dienas gaismu ieraudzīja 1998. gadā, nostiprināja grupas pozīcijas un līdera E (īstajā vārdā Mark Oliver Everett) dziesminieka reputāciju.

«Shootenanny» ir mākslinieku piektais studijas ieraksts, kas jau paspējis saņemt visai pretrunīgas mūzikas kritiķu atsauksmes – no vienas puses, plate ir lieliski producēta un skanējums ir nevainojams, no otras puses, man diemžēl neizdevās saklausīt šeit kaut vienu jaunu, novatorisku ideju.

Pēc mātes un māsas nāves, E radošās spējas sasniedza kvalitatīvi jaunu un vienlaicīgi eksistenciāli patiesu stāvokli, tomēr šobrīd, šķiet, E ir samierinājies, nomierinājies, kļuvis vecāks un garlaicīgāks gan pats sev, gan klausītājiem.

Izdošanas datums 03.06.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu