Barzin "Barzin"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Barzin izveidojās 1995. gadā Toronto, Kanādā un pakāpeniski iekļāvās 90. gadu Kanādas postroka kustībā.

Barzin "Barzin" (Where Are My Records) 10/12

Šī kustība devusi mūzikas klausītājiem tādus māksliniekus kā Godspeed You! Black Emperror, Silver Mt. Zion un citus mūzikas izdevniecības "Constellation" izpildītājus, kā arī Early Day Miners, Set Fire To Flames u.c.

Barzin mūziku varētu dēvēt par slowcore virzienam atbilstošu, līdzīgi kā kolēģi no ASV Low, grupa izmanto pieklusinātus, lēnus ritmus un pusčukstošu Barzin H vokālu.

Barzin paši savu mūziku raksturo kā lietainai un drēgnai dienai atbilstošu, kas, klausoties šo debijas plati, tiešām ļoti precīzi raksturo albuma rudenīgās noskaņas. Albumu patīkami atsvaidzina pedal steel ģitāras iespēles un viesvokālistes Tamāras Viljamsones (Tamara Williamson) balss, kas īpaši labi jūtama vienā no diska labākajām dziesmām "Past All Concerns". Muzikālās ietekmes un līdzības ir vietām acīm redzamas – Red House Painters, Low, Early Day Miners, Tram u.c.

Pale blue eyes In search of flight You do not know How hard you will fall How hard you will fall

Izdošanas datums 11.03.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu