Bonnie 'Prince' Billy "Master And Everyone"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bonnie ‘Prince’ Billy ir viens no mūzikas kritiķu iemīļotākajiem projektiem, katrs jauns albums saņem neskaitāmus komplimentus un vienprātīgu sajūsmu.

Bonnie ''Prince'' Billy "Master And Everyone"

(Drag City)

10/12

Izņēmums nav arī projekta ceturtais studijas ieraksts "Master And Everyone", kas nācis klajā šā gada 28. janvārī. Kāpēc tik labvēlīga kritika? Manuprāt, Bonnie ''Prince'' Billy savā mūzikā spēj būt vienkāršs un nesamākslots, par muzikālo pamatu izvēloties stabilas vērtības - Boba Dilana (Bob Dylan), Nīla Janga (Neil Young) un Nika Dreika (Nick Drake) dziesminieku tradīciju.

Bonnie ''Prince'' Billy pamatā ir viens cilvēks Vils Oldhems (Will Oldham), kas pazīstams arī kā leģendārās indī/amerikana mūzikas grupas The Palace Music dalībnieks.

"Master And Everyone" ir tapis ar vairāku viesmūziķu līdzdalību, no kuriem pazīstamākie ir alternatīvās kantrī supergrupas Lambchop dalībnieks Marks Nevers (Mark Nevers) un dziedātāja no Nešvilas Mārtija Sleitons (Marty Slayton).

Ieraksts ir akustisks (tā pamatā ir akustiskā ģitāra) un ieturēts mierīgos toņos, ko ar smalkām muzikālām dekorācijām papildina čells un mutes harmonikas.

 Izdošanas datums: 28.01.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu