Ryan Leslie "Ryan Leslie"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl viens vīrs, kas no pieprasīta producenta pārtapis izpildītājā, ir Raiens Leslijs (Ryan Leslie).

Ryan Leslie "Ryan Leslie" (NextSelection/Casablanca/Universal Motown) 9/12

Leslijs atšķirībā no augstāk minētā The-Dream nav tik izteikti komerciāls mākslinieks, viņa oficiālajā debijas albumā nav atrodami daudzi zvaigžņoti viesmākslinieki. Izņēmums ir Kesija (Cassie) un Fabolous, ar kuriem agrāk Leslijs sadarbojies. Piemēram, tieši viņš savulaik atbildīgs par dziedātājas Kesijas slaveno "Me & U".

Patiesībā jau Leslijs 2003. gadā centās startēt kā izpildītājs, tika pat ierakstīts debijas albums "Just Right", noslēgta vienošanās ar "Universal Records", taču diemžēl neviens no pirmajiem singliem neguva cerētos panākumus un "Just Right" tā arī netika izdots. 2009. gadā Leslijs mēģina vēlreiz.

Leslijs savā mūzikā vairāk smēlies iedvesmu no 1980. gadu Prinsa elektrofanka eksperimentiem, kaut kur ieskanas arī Kērtiss Meifīlds (Curtis Mayfield), līdzības var vilkt arī ar producentu grupas "The Neptunes" skaņu pasauli. Leslija falsets brīžiem atgādina Farelu Viljamsu, skanējums brīžiem sasaucas ar elektriskā fanka krustēva Džordža Klintona (George Clinton) grupas P-Funk All Stars vīra Empa Fidlera (Amp Fiddler) solodarbiem, kaut kur iezogas kaut kas no Bilāla (Bilal) vai D''Angelo neosoula.

Ryan Leslie''s "Diamond Girl" trailer

Vimeo.

Labākās dziesmas "Diamond Girl" (skat. video rullīti) un "Addiction" (ft. Cassie & Fabolous).

Izdošanas datums - 10.02.2009.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu