Spiritualized "Complete Works Vol.1"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1989. gadā dibinātā britu grupa Spiritualized pēc vairāk kā 10 gadu intensīvas un veiksmīgas darbības ir ķērusies pie savas mūzikas arhivēšanas – labāko dziesmu izlases veidošanas.

Spiritualized "Complete Works Vol.1" (BMG) 8/12

Cēlusies no space roka veterāniem Spaceman 3, Džeisona Pīrsa vadībā grupa 1992. gadā laiž klajā debijas ierakstu „Lazer Guided Melodies”, kas apvienojot sevī ambient, psychodelic skanējumu, kļūst par vienu no izcilākajiem dream pop virziena paraugiem.

Grupas muzikālās darbības kulminācija datējama ar 1997. gada plati „Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space”, kurā piedalījušies vairāki izcili viesmākslinieki – Dr. John, Spring Feel Jack un Balanescu Quartet. Plate iegūst plašu mūzikas kritiķu atsaucību un vairākas balvas un nominācijas.

„Complete Works Vol.1” ir pirmā grupas kompilācija, kurā iekļauti skaņdarbi pārsvarā no 1990. līdz 1995. gadam. Viena no izcilākajām psihodēliskā roka grupām kopš 60. gadiem, kā uzskata daudzi mūzikas kritiķi, divos diskos apkopojusi daudzas iepriekš nerealizētas kompozīcijas, b-puses un kaverversijas, ko personīgi izvēlējies un sakārtojis pats Džeisons Pīrss

Izdošanas datums: 18.03.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu