The-Dream "Love vs. Money"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc ilgāka pārtraukuma nolēmu izpētīt, kas tad šogad interesants un jauns notiek R&B mūzikas lauciņā.

The-Dream "Love vs. Money"

(Radio Killa/Def Jam)

9/12

Viens no komerciāli veiksmīgākajiem pēdējo mēnešu R&B mūzikas izpildītājiem ir mūzikas producents Teriuss Jangdels Nešs (Terius Youngdell Nash), kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu The-Dream.

Vīrs, kas pielicis savu roku arī Barbadosas popdīvas Rianas (Rihanna) slavenā hita "Umbrella" tapšanā, ar savu jaunāko, pēc skaita otro studijas albumu (tas seko 2007. gada "Love/Hate") "Love Vs. Money" (Radio Killa/Def Jam) šonedēļ debitējis Amerikas "Billboard 200" topa 2. vietā (151 000 kopiju).

The-Dream
The-Dream Foto: Publicitātes foto

Tādēļ nav brīnums, ka "Love vs. Money" ir gan spēcīgs no skaņas, gan satura viedokļa, tuklāt Nešam sadarbību nav lieguši tādi zvaigžņoti vārdi kā Meraija Kerija (Mariah Carey), tas pats Kanje, Lil Jon, Fabolous, Juelz Santana, Rick Ross un Ludacris. Tomēr par albuma producentu, blakus pašam Nešam, kļuvis viņa ilggadējais kolēģis Trikijs Stjuarts (Tricky Stewart), kas kopā ar Nešu pēdējos gados radījis virkni superbītu ("Umbrella", "Single Ladies" u.c.).

Protams, tēmu loks, kā jau šādā komerciāli orientētā R&B mūzikā ierasts, ir viegli definējams - sekss, nauda, izklaides ... Viens no galvenajiem Neša iedvesmas avotiem ir leģendārais R. Kelijs, albuma noslēdzošais skaņdarbs pat nodēvēts Kelijam par godu "Kelly''s 12 Play".

 Albuma spēcīgākie skaņdarbi tradicionāli atrodami plates sākumā - pirmais singls "Rockin'' That Thang", džeksonīgais "Walkin'' on the Moon" (skat. audio), kurā kā viesmākslinieks dzirdams Kanje Vests un otrais singls "My Love" (skat. Meraijas jaunā vīra Nika Kenona režisēto video), kas tapis kopā ar popmūzikas dīvu Meraiju Keriju.

Izdošanas datums: 10.03.2009.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu