Wolf Parade "Apologies to the Queen Mary" (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas kritiķi jau nodēvējuši Monreālas Wolf Parade par vienu no gada lielākajiem atklājumiem; septembrī dienas gaismu beidzot ieraudzīja grupas debijas plate "Apologies to the Queen Mary".

Wolf Parade "Apologies to the Queen Mary"

(Sub Pop)

10/12

Wolf Parade zināmā mērā var uzskatīt par pagājušā gada atklājumu Arcade Fire un pirms tam Broken Social Scene ideju turpinātājiem. Tieši Arcade Fire bija pirmā grupa, ar kuru Wolf Parade kāpa uz vienas skatuves. Liktenīga bija koncertturneja ar pazīstamajiem Modest Mouse, proti, par grupu ieinteresējās Modest Mouse dalībnieks Aizeks Broks (Isaac Brock), pierunāja mūzikas izdevniecību "Sub Pop" izdot puišu ierakstus, turklāt arī pats producēja "Apologies to the Queen Mary".

Mūzikas melomāni ASV, Kanādā un citur burtiski spiedz no sajūsmas par vitālajiem Wolf Parade, visticamāk, puišu debijas plate gada beigās nonāks teju vai visu sevi cienošu mūzikas fanu top 10 sarakstos, līdzīgi kā Arcade Fire pagājušogad.

Wolf Parade "Apologies to the Queen Mary"
Wolf Parade "Apologies to the Queen Mary" Foto: Publicitātes foto

Neesmu drošs, vai Wolf Parade nav nedaudz pārvērtēti, taču nav šaubu, ka "Apologies to the Queen Mary" ir viens no vērtīgākajiem gada debijas ierakstiem, kaut arī tas nepārsteidz ar novatorismu, tā emocionālais lādiņš ir iedvesmojošs.

Izdošanas datums 27.09.2005.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu