Sonna "Smile and the world Smiles With You"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sonna ir izveidojušies 1998. gadā Baltimorā, ASV un droši ir ieņēmuši vietu postroka laukā blakus tādiem vārdiem kā Tortoise, Sea and Cake, Tristeza, Mercury Program u.tml.

Sonna "Smile and the world Smiles With You" (Temporary Residence) 10/12

"Smile and the world Smiles With You" ir grupas trešais ieraksts un, manuprāt, spēcīgākais, jo tīrā muzikālā tekstūra, kas bija raksturīga Sonna iepriekšējiem darbiem, šoreiz ir piepildīta ar saturisko vielu, kas šo albumu salīmē kopā. Sonna izklausās vietām pat kā manis agrāk apskatītie Tarentel, tikai Sonna pavadībā pat ir iespējams kustēties vieglā deju ritmā.

Pie ieraksta ir strādājis slavenais indī mūzikas producents Stīvs Albini (Steve Albini), kurā kontā ir sadarbība ar Low, Nirvana, Wedding Present un daudziem citiem populāriem māksliniekiem.

"Smile and the world Smiles With You" ir viens no, manuprāt, pirmajiem pretendentiem uz gada albuma statusu, kaut arī gads ir tikko sācies.

Izdošanas datums 21.01.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu