Muse «Hullabaloo» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms noklausīšanās tā vien niezēja nagi uzrakstīt kaut ko par Muse plaģiātismu, pseidointeliģenci un visiem pārējiem trūkumiem, kas parasti piemīt Džefa Baklija (Jeff Buckley) un «Radiohead» sekotājiem. Pēc noklausīšanās domas mainījās.

Muse «Hullabaloo»

(Taste Media Ltd)

9/12

Ieraksta pilnais nosaukums ir «Hullabaloo Live at Le Zenith, Paris», tas sastāv no diviem diskiem. Disks Nr.1 ir grupas b-pušu izlase no 1999. līdz 2001. gadam, disks Nr.2 ir koncerta ieraksts Parīzē.

Grupai pēc iepriekšējo divu albumu iznākšanas ir izveidojies visai liels cienītāju pulks (arī pie mums Latvijā). Parasti tieši agrāk neizdotais muzikālais materiāls kļūst par tādu kā saldo ēdienu grupas faniem. Tik tiešām jāatzīst, ka daži skaņdarbi ir ļoti pārliecinoši, piemēram, «Yes Please», kas mierīgi varētu būt kāds nedzirdēts grupas «Rage Against The Machine» gabals.

Savukārt disks Nr.2 pierāda, ka Muse koncertā ir ļoti labi!!! Lai kā arī Muse daudziem nepatiktu, nevar noliegt viņu milzīgo radošo potenciālu, kas varbūt tā arī nekad uz āru neizplauks, un grupas tehniskās spējas, kas pēc ieraksta noklausīšanās ir vairāk kā acīmredzamas.

Izdošanas datums 01.07.2002.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu