Massive Attack "100th Window" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no oriģinālākajām un ietekmīgākajām 90. gadu britu triphopa mūzikas grupām "Massive Attack", pakāpeniski atstāj savu troni.

Massive Attack "100th Window"

(Virgin)

5/12

Massive Attack pēdējos gados ir sarukuši līdz vienam cilvēkam – Del Naja, kas, protams, no visas sirds ir mēģinājis pierādīt, ka ir spējīgs arī viens radīt ģeniālu plati. Diemžēl...

"100th Window", kas ir grupas ceturtais studijas ieraksts, manuprāt, ir visai neizteiksmīgs un garlaicīgs, protams, šeit var saklausīt atpazīstamus skaņu fragmentus no iepriekšējiem grupas albumiem, šeit arī piedalās viesvokālisti, piemēram, Sinead O’Connor (interesanta izvēle!), tomēr albums nesniedz gaidīto, vēl vairāk – tas, manuprāt, ir vājākais MA albums. Atsevišķi skaņdarbi drīzāk atgādina īru ģimenes grupas Clannad vai Enya dub versijas vai pat Afrocelt Sound System ierakstus.

Tiem grupas cienītājiem, kas šo ierakstu gaidījuši ar cerībām, ieteiktu izņemt noputējušo Massive Attack šedevra "Blue Lines" kopiju, ielikt to atskaņotājā un izlikties, ka grupas jaunais ieraksts "100th Window" nemaz neeksistē.

Izdošanas datums 11.02.2003.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu