Meanwhile, Back in Communist Russia "My Elixir, My Poison" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Meanwhile, Back in Communist Russia ir viens no pēdējā laika lielākajiem muzikālajiem atklājumiem, katrā ziņā, klausoties grupas jaunāko ierakstu, nepamet sajūta, ka esmu saskāries ar kaut ko svaigu un patiesi interesantu.

Meanwhile, Back in Communist Russia "My Elixir, My Poison" (Truck) 11/12

Muzikāli grupas mūzika varētu būt kaut kas pa vidu starp Mogwai un Gentle Waves, kas ir Belle & Sebastian blakusprojekts.

Grupas solistes Emily nedaudz čukstošais rečitatīvs organiski uzguļas virsū vietām dinamiskam, vietām smalki atturīgam mūzikas pavadījumam, atgādinot monologus no skotu Arab Strap repertuāra.

Albuma pēdējie skaņdarbi varbūt ir mazāk interesanti, mūziķi, manuprāt, par daudz aizraujas ar nedaudz vienmuļām ambient skaņām, tomēr kopumā ieraksts ir izdevies.

Pirmo ievērību grupa gūst, piedaloties dīdžeja John Peel rīkotajā festivālā, vēlāk iesildot Pulp un arī Radiohead. 2001. gadā klajā nāk grupas debijas ieraksts „Indian Ink”, kas iegūst labas mūzikas kritiķu atsauksmes. “My Elixir, My Poison” ir pagaidām, manuprāt, viens no šā gada interesantākajiem albumiem savā žanrā.

Izdošanas datums 24.02.2003.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu