Tracy Chapman "Let It Rain"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesminiece Treisija Čepmena (Tracy Chapman) blakus Suzannei Vegai (Suzanne Vega) un Beta Ortonei (Beth Orton) ir viena no manām muzikālajām vājībām, katru jaunu Čepmenas ierakstu esmu vienmēr mēģinājis noklausīties un pieķēris sevi pie domas, ka man tīk, tas ko dzirdu.

Tracy Chapman "Let It Rain" (Elektra) 9/12

"Let It Rain" ir mākslinieces sestais ieraksts kopš 1988. gada satriecošās debijas ar “Fast Car” un “Talking About Revolution”. Saturiski Čepmena ir nedaudz atkāpusies no sociālām un politiskām tēmām, kas bija raksturīgas viņas agrīnajiem ierakstiem. "Let It Rain" vairāk apdzied mīlestības tēmu, kas 38 gadus vecajai māksliniecei, šķiet, šobrīd liekas daudz svarīgāka.

Par albuma producentu pieaicināts Džons Perišs (John Parish), kas strādājis ar P.J. Harvey un Eels. Interesanti, ka lielākā daļa mūzikas kritiķu šo ierakstu nevērtē viennozīmīgi, daudzas recenzijas ir ļoti kritiskas vai neitrālas, kas varbūt nav brīnums, jo "Let It Rain" diemžēl nevar uzskatīt par līdzvērtīgu mākslinieces pirmajiem diviem albumiem. Tomēr plate, manuprāt, ir izdevusies.

Izdošanas datums 21.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu