Graham Coxon «The Kiss Of Morning»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Būdams nedaudz vīlies visos iepriekšējos Greiema Koksona (Graham Coxon) soloalbumos, šo jauno viņa veikumu ieliku atskaņotājā bez īpašām ilūzijām sagaidīt kaut ko satriecošu.

Graham Coxon «The Kiss Of Morning»

(Interscope)

6/12

Tomēr atkal priecē albuma vizuālais noformējums, kas ir ieturēts un gaumīgs. «The Kiss Of Morning» sākas ar akustiskās ģitāras akordiem un nedaudz neveiklu Koksona balss tembru un dziedāšanas manieri, būtībā ex-Blur ģitārists kārtējo reizi demonstrē savas jaunākās muzikālās aizraušanās, no kurām lielākā daļa ir no amerikāņu underground vides. Šis jau ir Koksona ceturtais solo veikums un, iespējams, labākais. Varbūt sliktākais...

Ticis ārā no kolēģa Deimona Olbārna (Damon Albarn) mūžīgās līdera ēnas, šķiet, mēģina atrast pats savus izteiksmes veidus, katrā ziņā kā ģitārists viņš apliecina sevi tikai no labākās puses. «Baby You’re out of Your Mind» laikam ir viens no skaistākajiem skaņdarbiem, kas pielīdzināms tā dēvētajam alt-country virzienam. Tomēr lielākā daļa dziesmu slimo ar uzbūves neloģiskumu, neveiklu attīstību un nelielu plaģiātisma vīrusu, piemēram, «It Ain’t No Lie» ir gluži kā kāds Pavement gabals vai «Mountain Of Regret» ļoti atgādina Handsome Family. Albuma izdevējs ir pats Coxon , precīzāk, viņa paša izveidotā ierakstu kompānija «Interscope».

Izdošanas datums 14.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu