The Books "Thought For Food"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2002. gads īpaši Vācijā lielā mērā ir pagājis zem Notwist un Ms John Soda zīmes, tomēr atklājas arvien jauni un jauni vārdi, no kuriem viens no interesantākajiem elektroniskās mūzikas atklājumiem, manuprāt, ir „Books”.

The Books "Thought For Food"

(Tomlab)

11/12

"Books" būtībā ir ģitārists no Ziemeķarolīnas Niks Zamuto (Nick Zammuto) un čellists Pols Dejongs (Paul de Jong), kas dzīvo Ņujorkā, ASV.

"Books" debijas ieraksts "Thought For Food" pamatā sastāv no trīs muzikālajiem elementiem – ģitāras, stīgām un dažādiem semplētiem dialogiem, nejauši izvēlētām frāzēm, kā arī savdabīgām skaņām. Īpaši pārliecinoši izklausās albuma pirmais skaņdarbs "Enjoy Your Worries, You May Never Have Them Again", kas savā ziņā raksturo visu plati kopumā.

Kompozīcijā "Contempt" izmantoti franču režisora Žana Lika Godāra kinofilmas ar tādu pašu nosaukumu dialoga sampli, ko pavada savdabīgā valša ritmā skanošā ģitāra un čells. Filma veidota pēc rakstnieka Alberto Moravias darba "Nicinājums", ko savulaik izdeva "Jāņa Rozes" izdevniecība.

Izdošanas datums 29.10.2002.

Books "Thought For Food"
Books "Thought For Food" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu