Gomez "How We Operate" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu "studentu roka" pārstāvji Gomez laiž klajā savu piekto studijas albumu "How We Operate".

Gomez "How We Operate" (Independiente) 8/12

"Mercury Music Prize" ieguvēju (debija "Bring It On") jaunākais albums "How We Operate" ierakstīts "RAK Studio" producenta Džila Hortona (Pixies, Foo Fighters) uzraudzībā. Jaunā plate ir pirmais grupas veikums jaunajā izdevniecībā "ATO Records", ko dibinājis Deivs Metjūzs no "Dave Matthews Band". "Gomez" izdevniecības kolēģi tagad ir "My Morning Jacket" un Deivids Grejs (David Gray). Kā komentē paši mūziķi, līdz ar izdevniecības maiņu grupa ir mainījusi arī savu skatu uz mūziku, kas atspoguļosies jaunajā diskā.

"Neviens mūs nespieda," komentē "Gomez" vokālists Toms Grejs. "Tādēļ arī albums ieguvis gaišu un pozitīvu noskaņojumu."

Pēdējie grupas veikumi "In Our Gun" (2002) un (2004) - tika izdoti "Hut/Virgin" apgādā. Neprasmīgu reklāmas kampaņu dēļ albumi nesasniedza vēlamos rezultātus, un puiši nolēma pamest lielo izdevniecību.

Jāsaka, ka tiešām jaunā plate ir pilna ar vieglām, gaistošām britpopa melodijām, kaut kur pazudis ir tas raupjais amerikāņu folka un blūza piesitiens, kas bija raksturīgs izcilajai debijai "Bring It On". Arī aktuālais singls "Girlshapedlovedrug" ir izteikti radio orientēts, ar klasisku britpopa bītu un melodiju.

Taču kopumā Gomez vēl turas virs ūdens, kaut šķiet, ka puišu izcilākais darbs tā arī paliks "Bring It On".

Izdošanas datums 05.06.2006.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu