Dirty Three "She Has No Strings Apollo"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dirty Three ir viena no interesantākajām tā dēvētā alternative country grupām, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņu mūzika ir instrumentāla un balstās uz tradicionāliem kantri mūzikas instrumentiem - vijole, bandžo, tikai atšķirīga ir mūzikas izteiksmes forma.

Dirty Three "She Has No Strings Apollo" (Touch and Go) 10/12

"She Has No Strings Apollo" ir grupas astotais studijas ieraksts un, manuprāt, visepohālākais, gribētos pat vilkt paralēles ar Kanādas eksperimentālās mūzikas "Constellation" ierakstu kompānijas māksliniekiem – Hanged Up vai Godspeed You Black Emperror, tikai kantri mērcē.

Trio Dirty Three izveidojās 1992. gadā Melburnā, Austrālijā. Par tās vadītāju varētu uzskatīt akadēmiski izglītotu vijolnieku Vorenu Elisu (Warren Ellis), kas pirms tam spēlējis vairākās vietējās grupās un rakstījis mūziku izrādēm.

Tie, kuri nav pazīstami ar Dirty Three daiļradi, šis ieraksts varētu būt labs atskaites punkts, savukārt tie, kas ir - tā noteikti nebūs vilšanās.

Izdošanas datums 18.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu