Ladytron "Light And Magic"

Jānis Žilde
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ladytron
Ladytron Foto: publicitātes

"80. gadu mūzika atgriežas" vai "Austrumeiropa ir modē" - šādi mūzikas kritiķi visbiežāk izsakās par 1998. gadā Liverpūlē dibināto projektu Ladytron.

Ladytron "Light And Magic"

(Emperor Norton)

10/12

Grupas sastāvā darbojas četri cilvēki – divas jaunietes, pārsvarā izpilda vokālās un taustiņinstrumentu partijas, un divi jaunieši, kas dara visu pārējo. Ladytron mūziku varētu dēvēt par sintpopu, tikai 21. gadsimta mērcē, kas vietām atgādina Stereolab un Chics On Speed.

Ladytron "Light And Magic"
Ladytron "Light And Magic"

"Light And Magic" ir grupas otrais albums, kas veiksmīgi turpina 2001. gadā aizsāktā debijas ieraksta "604" muzikālās idejas. Interesanti, ka viena no solistēm Mira Aroja (Mira Aroya) ir bulgāru izcelsmes un viņas iedziedātie skaņdarbi bulgāru valodā patīkami atsvaidzina Ladytron brīžiem vienmuļo elektronisko skanējumu. Dziesmas ir melodiskas, taču sarežģītā skaņu uzbūve un aranžējums prasa nelielu iedziļināšanos un laiku, lai spētu tās atpazīt un uztvert.

Izdošanas datums 16.08.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu