Aroah "No Podemos Ser Amigos"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā no saviem iepriekšējiem apskatiem iepazīstināju jūs ar spāņu projektu Mus, kas varētu būt pielīdzināms Mazzy Star un Mogwai muzikālajiem meklējumiem, tikai spāņu versijā.

Aroah "No Podemos Ser Amigos" (Acuarela) 10/12

Šoreiz piedāvāju portugāļu atbildi – grupu Aroah. Kaut arī šis ir 2002. gada ieraksts, tomēr tas paslīdējis garām klausītāju uzmanībai un, manuprāt, ir pelnījis nelielu ievērību arī Latvijā. Patīkami taču būtu, ja kāds Portugāles interneta medijs uzrakstītu kādu slavinošu rakstiņu arī par vienu otru latviešu mūzikas ierakstu...

Dziedātāja Irene Rodriguez Tremblay varētu būt pēc izcelsmes arī amerikāniete, jo viņas angļu valoda skan bez akcenta, par spāņu un portugāļu valodā dziedātajām dziesmām neņemos spriest... Dziedātājas vokāls brīžiem ļoti atgādina Hope Sandoval ("Mazzy Star") un Suzanne Vega. Melodijas ir izteiksmīgas un lipīgas, izpildītas lielākoties akustiskās ģitāras pavadībā.

"No Podemos Ser Amigos" skaistākie skaņdarbi, manuprāt, ir tieši tie, kas nav angļu valodā, jo jāatzīst, ka šādā žanrā muzicējoši angļu mēlē dziedoši mākslinieki ir sastopami daudz un bieži.

Izdošanas datums 22.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu