Bent "The Everlasting Blink"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notinghemas duets "Bent" pēc 2000. gada debijas ieraksta „Programmed To Love”, kas no mūzikas kritiķu puses saņēma plašus salīdzinājumus ar Air, pēc trīs gadu pārtraukuma atgriežas ar jaunu studijas ierakstu „The Everlasting Blink”.

Bent "The Everlasting Blink" (Sport) 9/12

"Bent" pamatā ir divi mākslinieki Saimons Milzs (Simon Mills) un Neil „Nail” Tolliday, kas kopā ar citiem tā dēvētā ambient pop māksliniekiem pamanījušies iekļūt gandrīz katrā lounge un chill out sērijas izlasē. Arī šajā platē mākslinieki izmanto gan soula, gan džeza mūzikas elementus, pievienojot viesmākslinieku vokālus, tāpat kā debijas ierakstā, sadarbojoties ar grieķu dziedātāju Nana Mouskouri, šoreiz – 70. gadu britu tīņu sensāciju David Essex un kantri zvaigzni Billie Jo Spears.

Jaunākais singls „Magic Love” patīkami izceļas uz kopējā albuma fona, tas ieturēts deep house ritmā ar iesemplētu melodiju un, manuprāt, ir viena no diska augstākajām muzikālajām virsotnēm.

Tiem, kas iecienījuši Air, Zero 7, Lemon Jelly u.tml. sestdienas vakara relaksējošās mūzikas skaņas, Bent būs tīkams papildinājums attiecīgās noskaņas uzturēšanā un saglabāšanā.

Izdošanas datums 03.03.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu