Justin Timberlake «FutureSex/LoveSounds» (65)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džastin, ja tu domā, ka katrā dziesmā, iepinot vārdus «sexy» un «sex» tu vari padarīt ierakstu seksīgu, tad diemžēl kļūdies.

Justin Timberlake «FutureSex/LoveSounds»

(SonyBMG)

6/12

Bijušais sīrupsaldās zēnu grupiņas «N»Sync» dziedonis Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) nogaidījis veselus trīs gadus, lai laistu klajā turpinājumu savam debijas ierakstam.

Pirmkārt jau nosaukums, Džastin! Ja tu domā, ka savirpinot vienā teikumā dažus atslēgas vārdus, kuri šķietami varētu raksturot jauno plati, proti, rādīt mums to īpaši mūsdienīgā, stilīgā, uz nākotni vērstā, seksīgā gaismā, tad atkal kļūdies. «FutureSex» - nākotnes sekss? «LoveSounds» - mīlas skaņas? Kas tas vispār ir?

Diemžēl problēmas jau sākās ar albuma pirmo singlu «Sexyback», kas neskatoties uz savu vienveidīgo, primitīvo bītu, monotono pamattēmu un līdz nelabumam garlaikojošu atkārtošanos nokļuvis topu pirmajās vietās. Izskatās, ka Džastinam ir izdevies kaut kā pārdot šo vienmēr uzmanību piesaistošo «seksīguma» kārti.

Foto: Publicitātes foto

Šoreiz pie producēšanas pienākumiem debijas plates faķīru «The Neptunes» vietā kā galvenais vīrs stājies šobrīd jau visuresošais Timbalands (viņš producējis arī varākas debijas plates «Justified» dziesmas). Bet viņu kopdarbs «My Love» ir plates viena no retajām veiksmēm. Vēl albumā jūtams Rika Rubīna (Rick Rubin) rokraksts un Will.I.Am pirksts. Jāsaka, ka tieši šī «Black Eyed Peas» vīra kopdarbs ar Džastinu dziesmā «Damn Girl» ir viens no ... atvainojiet - idiotiskākajiem: »Damn Girl, You«re so Fine ... Ou!» Tas nav noslēpums, ka dziesmu tekstu rakstīšana nav nekad bijusi Timberleika stiprā puse, taču, šajā platē, manuprāt, dziedātājs ir īpaši nopietni saskāries ar to, ka patiesībā jau nav par ko dziedāt. Kā jau augstāk minēju, albuma nosaukums jau vien ir ko vērts.

Patiesībā jau ir tā - ko līdz aktuāli, stilīgi, moderni un vēl nez kādi tur bīti (tie tiešām ir augstā līmenī), ja nav par ko dziedāt? Nē, nu, ja katrā otrajā dziesmā ir «girl», «sexy» u.tml. uzvedinoši vārdi, tad kaut kāda kopējā koncepcija jau izkristalizējas... Labi, ko tur daudz, tā pat jau vēl tiks izdoti singli, filmēti video un Timberleika vārds no TV un preses slejām tik drīz nepazudīs. Tā jau šī mūzikas industrija darbojas.

Izdošanas datums: 11.09.2006.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu