Lil' Kim «The Naked Truth» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Repa skandāliste Kimberlija Džonsa (Kimberly Denise Jones), plašāk pazīstama kā Lil' Kim, atgriežas ar ceturto studijas plati «The Naked Truth».

Lil' Kim «The Naked Truth»

(Atlantic/Wea )

8/12

Diez vai Lil' Kim varētu dēvēt par lielāko sekssimbolu kopš Dženetas Džeksones, kā pati māksliniece skandē aktuālajā singlā «Lighters Up», katrā ziņā vai Džeksone vispār ir kāds atskaites punkts šajā subjektīvajā kategorijā... Tomēr cepuri nost Kimberlijas spējai pievērst sev uzmanību un pārdot savu skandalozo tēlu.

Jaunajam albumam ir neviļus izveidojusies ideāla mārketinga stratēģija, proti, martā tika atzīta 30 gadus vecās reperes vaina melīgas liecības sniegšanā, zvērinātajiem, apgalvojot, ka divi viņai pazīstami vīrieši nebija klāt 2001. gadā notikušā apšaudē Ņujorkā. Diemžēl Kimai nāksies izciest arī reālu , tiesa, par labu uzvedību Lil' Kim var tikt izlaista pēc deviņiem mēnešiem, nevis pēc piespriestajiem 12 mēnešiem.

Lil Kima (Lil' Kim)
Lil Kima (Lil' Kim) Foto: Publicitātes foto

Kamēr Lil' Kim pašlaik kopā ar kolēģiem no Junior M.A.F.I.A. sēž aiz restēm, veikalu plauktos nonācis mākslinieces jaunākais veikums. Kritiķu atsauksmes ir diametrāli pretējas, dažs to dēvē par hiphopa meistardarbu, dažs par pēdējo s...u.

Visticamāk, ka patiesība ir kaut kur pa vidu. Varētu piekrist, ka ne vienmēr klausītājs vēlas dzirdēt iemīļotā mākslinieka sūrošanos par savu dzīvi, jo plate tika ierakstīta neilgi pirms liktenīgā tiesas lēmuma. No otras puses, plate ir veiksmīgi producēta, tajā dzirdami vairāki viesmākslinieki, to vidū Kimas liktenīgais vīrietis Notorious B.I.G. - sempls no «Juicy» dzirdams skaņdarbā «All Good». Apokaliptiskajā «Quiet» dzirdams The Game, «We Dont Give A Fuck» piedalās Bun B un Twista, savukārt Snoop Dogg dzirdams «chillout» hitā «Kronik», kur fonā ieskanas pat kaut kas no Mārvina Geja emocionālā soula.

Visai daudz laika platē atvēlēts skitiem, iespējams, ka kļūdos, taču dziesmu starplaikos dzirdamā balss pieder komiķim Deivam Šapellem (Dave Chapelle).

Albuma citāts: «I'm the only bitch in the world that got two pussies.»

Izdošanas datums 27.09.2005.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu