Peter Malick Group & Norah Jones «New York City» (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Blūza ģitārists Pīters Maliks (Peter Malick) tālredzīgi 2000. gadā uzaicinājis toreiz vēl mazpazīstamo Noru Džounsu (Norah Jones) piedalīties «New York City» ierakstā. Dziedātājas balss dzirdama visās septiņās albuma kompozīcijās, brīžiem atgādinot Bilijas Holidejas (Billie Holiday) vai Dinas Vašingtones (Dinah Washington) skaņu pasauli.

Peter Malick Group & Norah Jones «New York City»

(Koch)

10/12

Kas ir Pīters Maliks? Diez vai kādu klausītāju tas interesē – galvenais, ka ir iespēja baudīt jaunu nedzirdētu materiālu no astoņas «Grammy» ieguvušās dīvas Noras Džounsas. Dziedātājas sulīgais balss tembrs liek Malika ģitāras meistarībai izklausīties kā vienkāršam pavadījumam, tikai vienā kompozīcijā «Things You Don’t Have To Do» dzirdams paša blūzmeņa vokāls.

Lielākais ieraksta trūkums ir tā garums, proti, tikai 30 minūtes, tomēr, domājams, tas neapturēs Noras Džounsas cienītājus investēt līdzekļus šajā platē.

Peter Malick Group & Norah Jones "New York City"
Peter Malick Group & Norah Jones "New York City" Foto: Publicitātes foto

Patiesībā es nezinu gandrīz nevienu, kam nepatiktu dziedātājas titulētais «Come Away With Me», arī pats nebūdams izņēmums, šo jauno/veco plati noklausījos ar patiku. Varbūt kādu mulsinās mākslinieces blūza dziedātājas tēls, tomēr jāatzīst, ka Norai piemīt universāls talants, kas netraucē viņai izpildīt blūza, džeza vai kāda radniecīga žanra mūziku.

Izdošanas datums 08.07.2003.


Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu