Saloon "(This Is) What we Call Progress"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visi Belle & Sebastian, The Gentle Waves un Salako muzikālā virziena cienītāji droši vien par labu atzītu arī angļu grupas Saloon radītos ierakstus.

Saloon "(This Is) What we Call Progress" (Darla) 10/12

Pilsētas Redingas kvinteta 2002. gada ieraksts, pēc BBC dīdžeja Džona Pīla (John Peel) domām, ir viens no gada labākajiem ierakstiem, un skaņdarbs "Girls Are The New Boys" pat atrodas Pīla gada singlu topa pašā virsotnē.

Grupa izveidojusies 1997. gada beigās, pēc avīžu sludinājumiem atrasti gan ģitārists, gan dziedātāja Amanda Gomeza (Amanda Gomez), kuras balss nedaudz atgādina 90. gadu sākumā populārās grupas The Sundays dziedātājas vokālu. "(This Is) What we Call Progress" ir Saloon pirmais studijas ieraksts, kurā dzirdama grupas aizraušanās ar analogajiem sintezatoriem, kas brīžiem nedaudz atgādina Stereolab skaņu pasauli.

Albuma pēdējais skaņdarbs "Victor Safronov" nosaukts krievu zinātnieka vārdā, kurš izvirzīja teoriju, ka Mēness ir radies no kādas Zemes atlūzas. Komplimenti arī par albuma vāciņa vizuālo noformējumu, ko izstrādājis albuma producents un grupas Mahogany dalībnieks Andrew Prinz.

Izdošanas datums: 09.04.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu