Jazzanova "In Between"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Berlīnes projektu Jazzanova varētu pielīdzināt viņu vācu kolēģiem De Phazz, kau gan, Jazzanova varētu būt tomēr daudz labāka versija par minēto De Phazz.

Jazzanova "In Between" (Ropeadope) 7/12

No vairākiem dīdžejiem (Alexander Barck, Claas Brieler, Jürgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering un Axel Reinemer) izveidotais projekts 2000. gadā visā pasaulē spēja pārdot vairāk nekā 200 000 kopiju kompilācijai "Remixes 1997-2000". Tas, protams, daudziem lika ar nepacietību gaidīt Jazzanova jauno studijas ierakstu, kurš dienas gaismu ieraudzīja 2002. gada 2. jūlijā.

"In Between" ir džeza, hiphopa un hausmūzikas stilu kokteilis. Albumā piedalījušies daudzi viesmūziķi un viesvokālisti. Varbūt, ja šis ieraksts būtu vienīgais savā žanrā, tad tā vērtība būtu daudz lielāka, jo albuma skanējums ir pietiekoši blīvs un interesants. Taču pēdējos gados ir izdotas neskaitāmas lieliskas plates, kuras varētu likt vienā plauktiņā ar Jazzanova, kaut vai Herbert lieliskais "Bodily Functions" vai Cinematic Orchestra kinemotogrāfiskais "Every Day".

Varbūt tieši šā stila pārprodukcija ir atstājusi ēnā Jazzanova ierakstu, varbūt fakts, ka tas netiek izplatīts caur vietējām kompānijām... Iespējams, cilvēki vienkārši sāk pagurt no šādas bezpersoniskas fona mūzikas un meklē kaut ko jaunu.

Izdošanas datums: 02.007.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu