Sugababes «Taller In More Ways» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nezinu, kas «stāv» aiz šīm meitenēm, taču katrs jauns singls ir vienkārši perfekts popmūzikas paraugs. Nav brīnums, ka arī šonedēļ Sugababes spējušas saglabāt UK top 40 pirmo pozīciju ar lipīgo «Push The Button».

Sugababes "Taller In More Ways"

(Island)

9/12

Pirms divem gadiem par "Sugababes" tolaik aktuālo albumu rakstīju apmēram: "Vēl joprojām neesmu sapratis, kāpēc grupu pameta "Sugababes" oriģinālās trijotnes dalībniece Šivona Donahjū (Siobhan Donaghy), simpātiskā rudmate un visādā citā ziņā grupas spilgtākā seja?"

Šodien varu pats sev atbildēt uz šo jautājumu - būtībā nekas radikāli "Sugababes" mehānismā nav mainījies, producentu komanda strādā nevainojami un, neskatoties uz sastāva izmaiņām, grupa atkal ir Nr. 1. Turklāt, manuprāt, sākotnējā "Sugababes" versija agri vai vēlu pajuktu, jo nosacīti spilgtākā un izskatīgākā rudmate kļūtu par grupas centrālo seju, gluži kā Bejonsē (Beyonce) "Destiny"s Child" kontekstā.

Pašlaik grupā valda demokrātija - visas trīs meitenes ir savā ziņā interesantas un nav viena par otru pārākas.

Vēl viena lieta - meitenes dzīvajos koncertos dzied vienkārši nevainojami!

Atgādināšu, ka 2001. gada Japānas tūres laikā Šivona aiziet no grupas uz neatgriešanos, pārdzīvo nervu sabrukumu un atgriežas pie vecākiem dzimtajās mājās. 2003. gadā meitene laiž klajā ilgi gaidīto solo albumu "Revolution In Me", kas ir inteliģents un pārdomāti aranžēts ieraksts, kurā nedaudz trīsošā balsī māksliniece dzied par sarežģītām cilvēciskām attiecībām, katolicismu (viņa augusi stingrā katoļu ģimenē) un jūtām. Viens no iespējams nenovērtētajiem popmūzikas albumiem, par kura eksistenci diemžēl daudzi tā arī neuzzinās.

"Taller In More Ways" ir meiteņu ceturtais studijas albums, kurā viņas sadarbojas ar vairākiem prominentiem mūzikas producentiem: Dalasu Ostinu (Dallas Austin - TLC, Madonna, Pink), Gaju Singsvortu (Guy Sigsworth - Madonna, Britney Spears) un Keitiju Denisu (Cathy Dennis - Kylie Minogue). Kīša, Haidija un Mutja, kura albuma tapšanas procesā kļuvusi arī par māmiņu vairākus skaņdarbus radījušas kopā ar iepriekšējo ierakstu producentiem.

Foto: Publicitātes foto

Kvalitatīvs popmūzikas albums, kurā iespējams iekļautas pārāk daudzas liriskas balādes, taču kopumā visnotaļ baudāms ieraksts. Nākošnedēļ augstas vietas britu albumu topā garantētas.

Izdošanas datums 10.10.2005.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu