Ms. Dynamite "A Little Deeper"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ms. Dynamite, īstajā vārdā Niomi McLea-Daley, ir Jamaikas izcelsmes (līdzīgi kā Roots Manuva) britu hiphopa, R&B dziedātāja, kuras debijas ieraksts ir sacēlis pamatīgu vētru mūzikas kritiķu un klausītāju vidū.

Ms. Dynamite "A Little Deeper" (Universal) 10/12

Patīkami pārsteidz dziedātājas piezemētā un nedaudz pat kautrīgā sevis pasniegšana lielajā mūzikas tirgū, laikam tas raksturīgs britu salās dzīvojošajiem šā izteikti amerikāniskā stila mūziķiem.

Pirms solokarjeras uzsākšanas Ms. Dynamite bija pazīstama kā 2-Step/Garage stila grupas So Solid Crew dalībniece, šā stila atskaņas jūtamas arī jaunajā "A Little Deeper" ierakstā. Daudzi mūzikas kritiķi gan pārmet māksliniecei pievēršanos izteikti amerikāniskam R&B, tā vietā, lai turpinātu britu garage...

Noteikti daudzi būs dzirdējuši divus populārākos šā ieraksta skaņdarbus "It Takes More", kurā iesemplēts akordeona motīvs un "Dy-na-mi-tee". Gribētos ticēt, ka Ms. Dynamite blakus Remy Shand (apskats gaidāms tuvākajās nedēļās), D’Angelo, Jil Scott u.c. iezīmē tādu kā jaunu posmu panīkušajā hiphopa un R&B žanrā.

Jāatzīmē arī tas, ka cīņā par šā gada prestižās "Mercury" balvas iegūšanu konkurencē ar britu jaunajām cerībām The Coral un stilistiski radniecīgo The Streets, kritiķu atzinību ieguva tieši Ms. Dynamite.

Izdošanas datums 10.06.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu