Arab Strap «Monday At the Hug and Pint»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arab Strap ir viena no interesantākajām skotu mūzikas grupām, kas 90. gadu vidū mūzikas izdevniecības «Chemical Underground» paspārnē kļuva par daļu no jaunas muzikālās kustības sastāvdaļas, blakus Mogwai, Delgados, Magoo u.c.

Arab Strap «Monday At the Hug and Pint»

(Chemical Underground) 9/12

Arab Strap ir divu cilvēku – Aidans Mofats (Aidan Moffat) un Malkolma Midltona (Malcolm Middleton) projekts, kas izveidojās 1995. gadā un divus gadus vēlāk debitēja ar «The Week Never Starts Round Here».

Grupas jaunais ieraksts, kas tapis pēc abu mākslinieku soloprojektu realizēšanas – 2002. gadā Lucky Pierre jeb Aidans Mofats izdod lielisku interpretāciju par tēmu lounge, savukārt Midltons piedalās dažādos muzikālos projektos, to skaitā zvaigžņotajā Reindeer Section.

Atšķirībā no Arab Strap agrīnajiem ierakstiem «Monday At the Hug and Pint» izklausās trīs reizes paātrināts, albumā izmantoti grupai netipiski ātri bungmašīnu ritmi un virkne palīginstrumentu – akustiskā ģitāra, stīgas, slide ģitāras u.c. Kopumā nedaudz jūtama mūziķu atraisīšanās, ko, manuprāt, veicinājuši abu mākslinieku solo projekti un vēlme pēc muzikālām pārmaiņām.

Izdošanas datums: 21.04.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu