Dani Siciliano "Slappers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ilggadēja elektroniskās mūzikas meistara Metjū Herberta (Matthew Herbert) jeb vienkārši Herbert "asistente" Denija Ssiliano (Dani Siciliano) izdod otro soloierakstu.

Dani Siciliano "Slappers" (K7) 7/12

Amerikā dzimusī londoniete Denija ilgus gadus darbojusies kā viesvokāliste Herberta projektos, sākot no 1998. gada "Around The House", 2001. gada "Bodily Functions", beidzot ar ambiciozo 2003. gada bigbenda un elektronikas eksperimentu .

2004. gadā Denija sagaidīja arī savu zvaigžņu stundu, jo klajā nāca viņas debijas plate . Māksliniece toreiz pierādīja, ka ir bijusi uzcītīga Herberta skolniece, un demonstrēja nobriedušu un saturīgu muzikālo sniegumu. Albums ierakstīts mākslinieces pašas izveidotajā studijā, un tā producents bija pats Metjū Herberts.

Arī jaunais albums ir ļoti "herbertisks", kaut lielu daļu dziesmu producējusi pati Denija Siciliano. Līdzīgi kā debijas ierakstā Denijas balss un melodijas rada tiešas asociācijas ar vēl kādu Herberta producētu zvaigzni - Roizīnu Mērfiju ("Moloko").

Plates interesantākais skaņdarbs ir kantrīblūza ietekmētais "Why Can''t I Make You High?", kura ritmiskais zīmējums sasaucas ar Outkast puišu eksperimentiem. Šajā dziesmā kā viesmākslinieki piedalās tīņu kulta grupas Kitty, Daisy And Lewis meitenes Ingrīda un Kitija (starp citu, ļoti interesants ansamblis: http://www.myspace.com/kittydaisylewis).

Matthew Herbert Big Band & Dani Siciliano "The Audience"

Izdošanas datums 04.09.2006.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu