Yeah Yeah Yeahs «Fever To Tell»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa, kas ap savi ir sacēlusi milzīgu ažiotāžu mūzikas presē, pabijusi uz «NME» vāka, bet tajā pašā laikā ir izdevusi tikai astoņas dziesmas dažādos EP.

Yeah Yeah Yeahs «Fever To Tell»

(Interscope)

9/12

Kas tad ir «Yeah Yeah Yeahs» panākumu pamatā? Daļēji interesi par grupu var skaidrot ar, tā dēvētā, garāžroka atdzimšanu «The Strokes» un «White Stripes» veidolā, tomēr «Yeah Yeah Yeah’s» lielākā atšķirība ir dziedātājas Kārena O (Karen O) spilgtā personība un spēcīgā balss.

«Fever To Tell»
«Fever To Tell» Foto: Publicitātes foto

«Yeah Yeah Yeahs» izveidojusies ASV, Ņujorkā un jau visai drīz dodas tūrē kopā ar «The Strokes» un «White Stripes», līdz 2001. gadā izdod pirmo mazo platīti. Pilnais albums «Fever To Tell» uzskatāms kā tāds atvieglojums, kas nedaudz nomierinās satrakojušos grupas interesentus.

Manuprāt, plate ir kopumā izdevusies, tomēr runāt par kaut ko izcilu vai kvalitatīvi jaunu šoreiz nenākas. Starp labākajām dziesmām gribētu minēt «Maps», kas skanējuma ziņā ir liriskāks par grupas pirmajiem ierakstiem, ko pati Karen O skaidro ar iemīlēšanos kādā nezināmā personā albuma ieraksta procesā.

Izdošanas datums 29.04.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu