The Blood Brothers "Burn Piano Island, Burn"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sietlas (ASV) mūzikas dzīve nav apstājusies, neskatoties uz grunge muzikālās kustības pakāpenisku izmiršanu.

The Blood Brothers "Burn Piano Island, Burn" (Artist Direct) 10/12

Par to liecina šie pieci puiši, kas 1997. gadā izveidoja patiesi vitālu rokmūzikas grupu The Blood Brothers. Grupas trešais albums "Burn Piano Island, Burn" apvieno sevī visas tās īpašības, kas mēdz piemist labam rokenrolam – attieksme, enerģija, vokālās dotības un talants.

Muzikālās paralēles var vilkt ar nu jau izjukušo At The Drive In un And You Will Know Us By The Trail Of Dead, ko apstiprina producenta Rosa Robinsona (Ross Robinson) darbs ar albumu. Viņš agrāk strādājis ar minētajiem At The Drive In un Deftones. Arī mūzikas kritiķi ļoti atsaucīgi uzņēmuši grupas jaunāko ierakstu, kas šodien neskaitāmo jauno rokmūzikas glābēju kontekstā ir ievērojams panākums.

The Blood Brothers galvenais virzītājspēks, manuprāt, ir divu solistu Džonija Vitnija (Johnny Whitney) un Džordana Bilija (Jordan Blilie) izteiksmīgais un caururbjošais vokāls, kas pēc albuma noklausīšanās turpina vēl ilgi skanēt jeb, precīzāk, sīkt ausīs.

Izdošanas datums: 18.03.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu