Early day Miners "Jefferson at Rest"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīšos, ka Early day Miners ir viens no retajiem ierakstiem, ko šogad gaidīju ar nepacietību.

Early day Miners "Jefferson at Rest" (Secretly Canadian) 10/12

Grupas 2001. gada pirmais ieraksts "Placer Found" ir kļuvis par vienu no maniem visu laiku iemīļotākajiem ierakstiem. Early day Miners otrais studijas ieraksts "Let Us Garlands Bring" gan sagādāja nelielu vilšanos, tāpēc cerības saistījās ar grupas jauno ierakstu.

"Jefferson at Rest" ir šīs Blūmingtonas (Indiana) postroka grupas trešais studijas ieraksts, kas skanējumā ziņā ir kļuvis nedaudz kustīgāks, ritmiskāks un nedaudz vienkāršāks. Diemžēl vokālista pusčukstošo dziedāšanas manieri un trauslās ģitāru partijas ir nomainījis drošāks dziedājums un tradicionālākas indīmūzikas ģitāras.

Pietrūkst mākslinieku agrīnās aizraušanās ar postroka pionieru Talk Talk un Bark Psychosis daiļradi. Grupa tagad vairāk līdzinās kādai 90. gadu tradicionālai slowcore grupai, īpaši prātā nāk Bedhead.

Tomēr noskaņa un šarms ir saglabājies arī šajā platē, kas noteikti šogad varētu pretendēt uz vienu no gada labākajiem mūzikas ierakstiem savā žanrā blakus Mogwai un Meanwhile Back In Communist Russia.

Izdošanas datums: 22.04.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu