Sunset Rubdown "Shut Up I Am Dreaming" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaut kas mistisks pēdējā laikā tajā Kanādā jau notiek ... kārtējais lieliskais mūzikas ieraksts no Monreālas: Sunset Rubdown "Shut Up I Am Dreaming"!

Sunset Rubdown "Shut Up I Am Dreaming"

(Absolutely Kosher)

10/12

Tieši pirms gada klajā nāca Kanādas kolektīva Wolf Parade spēcīgais debijas ieraksts . Toreiz savā recenzijā rakstīju, ka Wolf Parade albumu var iedalīt divās daļās - viena taustiņnieka Spensera Kraga (Spencer Krug) un otra taustiņnieka un ģitārista Dena Beknera (Dan Boeckner) dziedātajās dziesmās. Kraga nazālais un spalgais balss tembrs bija spilgtākā minētās plates atšķirības zīme. Kādēļ šāds atgādinājums? Tādēļ, ka Sunset Rubdown ir Spensera Kraga blakusprojekts.

Vēl pagājušā gada jūlijā Krags izdeva pirmo soloplati "Snake''s Got a Leg" ar šādu nosaukumu, šogad, pieaicinot jaunus mūziķus, tapis otrs studijas darbs "Shut Up I Am Dreaming". Kā pavadošais sastāvs albumā muzicē jaunā un daudzsološā Kanādas meiteņu grupas Pony Up! dalībniece Kamilla, arī Džordans Robsons Kramers (Jordan Robson-Cramer) no "XY Lover", kā arī Maikls Derksens (Michael Doerksen). Krags pazīstams arī kā projektu "Frog Eyes" un "Swan Lake" dalībnieks.

Sunset Rubdown "Shut Up I Am Dreaming"
Sunset Rubdown "Shut Up I Am Dreaming" Foto: Publicitātes foto

Tie, kam Wolf Parade likās tomēr nedaudz par trokšņainu un skaļu, Sunset Rubdown būtu lieliska izvēle. Par ko tad Krags īsti sapņo (atsauce uz albuma nosaukumu "Aizveries! Es sapņoju"), viņš atklāj plati noslēdzošajā dziesmā "Shut Up I Am Dreaming of Places Where Lovers Have Wings".

Līdzīgi mākslinieki: "The Arcade Fire", "Wolf Parade", "Clap Your Hands Say Yeah", "Danielson".

Izdošanas datums: 02.05.2006.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu