Metro Station "Metro Station" (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Agri vai vēlu tam bija jānotiek - "skarbā" emo roka estētika ir pilnībā integrējusies komerciālās popmūzikas mašinērijā.

Metro Station "Metro Station" (Columbia/Red Ink) 6/12

Ja My Chemical Romance un AFI vēl varētu uzskatīt par rokam pietuvinātām grupām (ja koncentrējamies uz pozitīvo), kas radušās pietiekami dabiskā ceļā, tad popmūzikas zvaigznes Mailijas Sairusas brāļa Treisa Sairusa (Trace Cyrus) vadītā emo deju panka apvienība Metro Station būtībā tāda emo versija par "boibendu" kultūru vien ir. Metro Station varētu būt "sliktie Jonas Brothers".

Tādēļ, protams, Metro Station debijas plati, kas labi startējusi gan ASV, gan britu salās, jāuzlūko no popmūzikas pozīcijām, blakus tādiem vārdiem kā Lady GaGa, Mailija Sairusa u.tml. Un, no popmūzikas skatpunkta raugoties, Metro Station var būt droši, ka 2009. gadā viņiem konkurentu nebūs daudz. Grupas aktuālais singls, pēc skaita trešais (ASV) - "Shake It" ir šāviens desmitniekā un, visticamāk, drīz iekaros pirmās vietās daudzos topos.

Metro Station "Metro Station"
Metro Station "Metro Station" Foto: Publicitātes foto

Lai arī grupas debijas albums Amerikā izdots jau 2007. gadā, pateicoties "Shake It", tas 30. martā ar papildu bonusdziesmām pirmo reizi oficiāli izdots Apvienotajā Karalistē un debitējis augstajā 35. vietā. Domāju, ka, neskatoties uz britu mūzikas preses skeptisko attieksmi - britu rokmūzikas žurnāls "Kerrang!" albumu novērtējis ar 1 zvaigznīti, NME ar 4/10 -, albums vēl gūs diezgan labus panākumus.

Īsa grupas biogrāfija: Metro Station 2006. gadā izveidoja minētais Treiss Sairuss (kantri izpildītāja Bilija Reja Sairusa adoptētais dēls) un Meisons Maso (Mason Musso). Abi puiši saistīti ar "Disney Channel" seriālu "Hannah Montana" - Treiss ir "Hannah Montana" galvenās varones Mailijas Sairusas vecākais brālis, bet Maso ir brālis Mitčelam Maso (Mitchel Musso), kas arī darbojas minētajā seriālā. Abus puišus kādā ballītē kopā savedušas abu mammas.

"Seventeen Forever" un "Kelsey" šogad vēl dzirdēsim daudz.

Izdošanas datums - 30.03.2009.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu