Wild Beasts "Limbo Panto"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ko jūs domājat par šādu muzikālu kombināciju - Sparks + JJ72 + Delays + Antony & The Johnsons?

Wild Beasts "Limbo Panto"

(Domino)

10/12

Mūzikas izdevniecība "Domino" prot atrast interesantas jaunas britu grupas, gada sākumā "Domino" apgādā iznāca lieliskā These New Puritans debijas plate , bet šovasar pie klausītājiem nonācis savdabīgās Kendalas pilsētiņas artpopa kolektīvs Wild Beasts.

Grupa izveidojusies 2002. gadā, un tajā muzicē četri studenti - vokālists/ģit. Heidens Torps (Hayden Thorpe), ģitārists Ben Litls (Ben Little), basģitārists Toms Flemings (Tom Fleming) un bundzinieks Kriss Talbots (Chris Talbot).

Galvenā grupas atšķirības zīme ir Heidena Torpa dziedāšanas maniere, proti, pārsvarā Torps dzied falsetā, taču viņa falsets nav tik seksīgs un liegs kā Prinsam vai Kērtisam Meifīldam, tas vairāk tuvinās amerikāņu avangardistiem Sparks vai teatrālajiem The Tiger Lillies, vai pat 17. gadsimta dziedošo itāļu kastrātu balsīm. Dziesmās, kur Torps iedziedas enerģiskāk un aktīvāk, atklājas asociācijas ar nu jau kādu laiku neeksistējošu īru rokgrupu JJ72 un solistu Marku Grīniju (Mark Greany). Savukārt liriskās atkāpes atgādina Antoniju Hegartiju no Antony & The Johnsons.

Wild Beast
"Limbo Panto" ir grupas debijas plate, kurā iekļautas desmit savdabīgas, mākslinieciskas popdziesmas, kuras producējis Tore Johansons ("Cardigans", "Franz Ferdinand"). Kā aktuālais singls šobrīd klausītāju uzmanībai nodots "The Devil''s Crayon" (skat. video), šajā dziesmā, kas pulsē vieglā afrobītā (asociācijas ar Vampire Weeknd) dzirdami divi vokāli. Pantu daļas iedziedājis basģitārists Toms Flemings, savukārt piedziedājumu ar savu kolorīto falsetu izdekorējis Torps. Rekomendēju!

Izdošanas datums - 16.06.2008.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu