Audio Bullys "Ego War"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Audio Bullys" Anglijā ir izpelnījušies salīdzinājumus ar garage un hiphopa projektu "The Streets", kas tāpat kā Maiks Skiners (Mike Skinner) dzied tā, kā tas iespējams tikai britu salās.

Audio Bullys "Ego War"

(Astralwerks)

8/12

Par The Streets izcilo ierakstu "Original Pirate Material" reti kurš vēl šaubās, katrā ziņā tā ietekme ir visai būtiska, un to apliecina arī "Audio Bullys" panākumi. Noklausoties grupas albumu, muzikālās asociācijas gan vairāk rodas ar Londonas hiphopa pionieriem "Stereo Mc’s", taču Streets ietekme drīzāk vērojama mākslinieku dziesmu tekstos un attieksmē.

"Audio Bullys" ir divi puiši Saimons Frenks (Simon Franks 22) un Toms Dinsdeils (Tom Dinsdale 24), kas vēl joprojām dzīvo kopā ar saviem vecākiem. Grupas pirmais singls "We Don’t Care" izpelnījās "Radio One" dīdžeju ievērību un tika atzīts par nedēļas labāko singlu.

Diemžēl albums kopumā, manuprāt, nav līdz galam izdevies, tas iegrimst vienveidībā un neveiksmīgu kompozīciju mezglos, ko nevarētu teikt par „Ego War” pirmajām sešām dziesmām, kas ir vienkārši lieliskas, īpaši „100 Million”, „Turned Away” un „Things”.

Izdošanas datums 03.06.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu