Ratatat «Lp3» (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ņujorkas multiinstrumentālists un programmētājs Evans Masts (Evan Mast) un ģitārists Maiks Strouds (Mike Stroud) piedāvā trešo studijas darbu «Lp3».

Ratatat «Lp3»

(Beggars Xl Recording)

10/12

Albums, kas seko pirmajai debijas platei un 2006. gada lieliskajam «Classics» nav viegli nolasāms, ja to pavirši atskaņo kaut kur fonā, tā starp citu. «Lp3» ir atšķirīgs, tas «neiebliež» uzreiz ar hiphopa bītiem kā pirms diviem gadiem ar maršveidīgo «Lex» vai seksīgo «Wildcat». «Lp3» ir rāmāks, plūstošāks, smalkāks, un pēc 10 vai 20 reižu noklausīšanās es varētu apgalvot - labāks par minēto «Classics». Galvenokārt jau tādēļ, ka jaunais albums ir konceptuālāks un skanējuma ziņā viengabalaināks - tas nelēkā tik strauji (kaut lēkā jau) no liegas kinematogrāfiskas noskaņas un agresīviem hiphopa ritmiem.

Ratatat «Lp3»
Ratatat «Lp3» Foto: Publicitātes foto

«Flynn» ir atmosfērisks regejs bez bīta, «Dura» demonstrē puišu aizraušanos ar klaiskās mūzikas vērtībām, «Shempi» varētu būt kāds «Justice» neizdots ieraksts, «Mumtaz Khan» eksperimentē ar Austrumu ritmiem, savukārt «Gipsy Threat» ir kosmisks romu mūzikas hibrīds. Lieliski!

Izdošanas datums - 08.07.2008.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu