Ryan Adams & The Cardinals "Jacksonville City Nights" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No Raiena Adamsa (Ryan Adams) visa mūzikas pasaule gaida lielo brīnumu - ģeniālu plati, šedevru, galu galā, lai nu kurš, bet Adamss ir uz to spējīgs.

Ryan Adams & The Cardinals "Jacksonville City Nights"  

(Lost Highway)

8/12

"Jacksonville City Nights" ir jau otrais (no trijiem) solītais alt. country meistara albums, un atkal plate nedodas tik viegli rokās, tai vajadzīgs laiks, īpaša uzmanība un pacietība. Gluži kā ar pavasarī izdoto dubultalbumu .

Jaunais ieraksts ir daudz tradicionālāks par Adamsa "Demolition", "Rock N Roll" vai izcilo "Gold", šeit mākslinieks atgriezies pie saknēm, proti, kantri mūzikas - dziesmas par slīkšanu viskija pudelē, par nelaimīgu mīlestību, dzimtajām mājām... Kritiķi šo albumu pat dēvē par tīru kantri, nevis alt. country.

Plates komerciālais āķis ir Adamsa duets ar džeza dīvu Noru Džounsu (Norah Jones) dziesmā "Dear John", baumo, ka pati Džounsa gatavojas drīzumā ierakstīt kantri mūzikas plati.

"Jacksonville City Nights" kantri ievirze, iespējams, atgrūdīs dažu labu Adamsa fanu; nezinot mūziķa vēsturi, šo plati tiešām atsevišķās vietās varētu sajaukt ar kādu Gartu Brūksu, Timu Makgrovu vai tamlīdzīgu surogātmūziku. Laikam arī es tomēr "Cold Roses" vērtēju augstāk, tiesa, divu albumu vietā es būtu sakompilējis vienu, bet izcilu.

Ryan Adams & The Cardinals "Jacksonville City Nights"
Ryan Adams & The Cardinals "Jacksonville City Nights" Foto: Publicitātes foto

Gaidīsim triloģijas turpinājumu, un, iespējams, sakompilējot visu trīs relīžu labākos skaņdarbus vienā 2005. gada ierakstā, varbūt arī spētu tuvināties tam cerētajam ģeniālajam Raiena Adamsa nākotnes albumam.

Izdošanas datums 27.09.2005.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu