Incubus «A Crow Left To The Murder» (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc trīs gadu pārtraukuma viena no amerikāņu cerīgākajām postgrandža (post grunge) grupām Incubus atgriežas ar jaunu studijas veikumu, kurā izklausās muzikāli un saturiski daudz nobriedušāki un gudrāki.

Incubus «A Crow Left To The Murder»

(Epic)

8/12

Ieraksta būtiskākais ieguvums ir ex The Roots (hip hop grupa) basģitārists Ben Kenney, kura saspēle ar šo gadu laikā progresējušo ģitāristu Mike Einziger ir viens no plates interesantākajiem muzikālajiem pagriezieniem.

Plate sākas ar diezgan tradicionālu un vienlaicīgi visai izteiksmīgu «Megalomaniac», kurā solists Brandon Boyd izklausās nedaudz pēc Faith No More un REM cienītāja. Turpinājumā ieraksta tituldziesma «A Crow Left To The Murder» iesākas ar nedaudz progresīvajam rokam raksturīgu ģitāras rifu un pāriet dinamiskā, pulsējošā ritmā. Skanējumam interesantu nokrāsu piešķir ģitāras džezīgie akordi un DJ Kilmore plates.

Foto: Publicitātes foto

Kopumā, manuprāt, «A Crow Left To The Murder» attaisno grupas klausītāju cerības, katrā ziņā basģitāristu maiņa nav negatīvi ietekmējusi grupas skanējumu un muzikālo konceptu. Šis varētu būt viens no amerikāņu mainstream roka gada vērtīgākajiem ierakstiem, kaut arī uz īpašu novatoru statusu mākslinieki nepretendē.

Izdošanas datums 03.02.2004.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu