Calexico «A Feast Of Wire»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Calexico» ir viena no tā dēvētā alternatīvā kantrī redzamākajām un vienlaikus interesantākajām grupām, savā mūzikā apvienojot tradicionālu kantri un meksikāņu marjači.

Calexico «A Feast Of Wire»

(Quarterstick)

10/12

Par savām ietekmēm «Calexico» centrālās figūras Džoijs Bērnss (Joey Burns) un Džons Konvertino (John Convertino) min arī Enio Morikones (Ennio Morricone) vesternu filmu mūziku.

«Calexico» izveidojās 1990. gadu sākumā Tūsonā un ir pielīdzināma virknei šā virziena mākslinieku, tostarp «Friends Of Dean Martinez» (cd apskats tuvākajā laikā), «Giant Sand» un Hovijam Gelbam (Howe Gelb). Pēc komerciālās izsišanās ar 2000. gada albumu «Hot Rail» grupu, manuprāt, pazīst arī Latvijas klausītājs, vairāku radio staciju programmās tika iekļauts viņu singls «Ballad Of Cable Hogue».

«A Feast Of Wire» ir grupas ceturtā studijas plate un, manuprāt, ir izdevusies nedaudz interesantāka par «Hot Rail», kaut gan 1998. gadā izdotais «The Black Light» tomēr paliek nepārspēts.

Calexico "A Feast Of Wire"
Calexico "A Feast Of Wire" Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums: 18.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu