Cassius «Au Reve»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Cassius» ir divu franču elektroniskās mūzikas meistaru Phillipe Zdar un Hubert Blanc–Francart kopējais projekts, kura sākums meklējams 1998. gadā. Gadu vēlāk «Cassius» debitē ar albumu «1999» un ātri iegūst ievērojamus panākumus.

Cassius «Au Reve»

(Astralwerks)

8/12

Apvienojot savā mūzikā house, hiphopa, disko mūzikas elementus, projekts nodrošināja sev popularitāti arī ārpus Francijas robežām. Tuvākās asociācijas rodas ar tautiešiem Daft Punk, Etienne De Crecy un britu Basement Jaxx.

Šā gada albumā «Au Reve» «Cassius» daudz eksperimentē ar vokālo partiju izmantošanu, no pazīstamākajiem vārdiem jāmin Wu Tang Clan dalībnieka Ghostface Killah piedalīšanās vienā no albuma skaņdarbiem. «Au Reve» saklausāms pat ģitāras maniaka Gerija Mūra (Gary Moore) cienīgs ģitāras solo un gospeļu kora dziedājums.

Foto: Publicitātes foto

Kopumā albums, manuprāt, ir nedaudz pārproducēts jeb pārāk pieblīvēts ar dažādām skaņām, instrumentiem un vietumis liekām balsīm.

Izdošanas datums 01.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu