The Rolling Stones «A Bigger Bang» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Astoņus gadus kopš pēdējā veterānu studijas albuma un četrus kopš Mika Džegera (62) pēdējā soloalbuma «The Rolling Stones» pārsteidz ar teicamu plati «A Bigger Bang».

The Rolling Stones «A Bigger Bang»

(Virgin)

10/12

Daudzi mūzikas kritiķi uzskata, ka kopš 1978. gada «Some Girls» grupa nav spējusi radīt neko izcilu, tiesa, jaunais «A Bigger Bang» ir atjaunojis ticību «pasaulē labākajai rokgrupai».

Protams, nekādi brīnumi jaunajā albumā nav atrodami, taču ierakstam piemīt savdabīga vitalitāte un svaigums. Plate iesākas ar klasisku «rolingu» ģitāras rifu un taisno bungu ritmu, Džegera ievadošais teksts ir vienkārši ģeniāls savā divdomībā un trāpīgumā: «Once upon a time I was your little rooster,» viņš sauc. «Now am I just one of your cocks?».

Netrūkst arī solītās ASV prezidenta kritikas dziesmā «Sweet Neo-Con» - «I think that you»re a hypocrite - I think you«re a crock of shit». Aktuālais singls «Streets Of Love» ir labākajās grupas lēno hitu tradīcijās.

Turpinās arī veterānu pasaules koncertturneja - «Rolling Stones» ir izdevies izpārdot biļetes uz visiem 36 koncertiem ASV un Kanādā. Vai tā šoreiz būs pēdējā - laiks rādīs...

Izdošanas datums 06.09.2005.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu