Bright Eyes "Lifted or The Story Is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā mūzikas žurnālā puiši no grupas Coldplay izteicās par saviem iecienītākajiem un biežāk klausītajiem 2002. gada ierakstiem, no tiem viens izrādījās Bright Eyes albums "Lifted or The Story Is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground".

Bright Eyes "Lifted or The Story Is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground" (Saddle Creek) 10/12

Arī vēlāk, gadam noslēdzoties, šis ieraksts parādās starp labākajām gada platēm vairākos mūzikas medijos. Tas viss, protams, rosināja interesi par šo projektu, kam, kā izrādās, ir pamatā viens cilvēks – 22 gadus vecais Konors Obersts (Connor Obers).

“Lifted or The Story…” ir mākslinieka jau trešais albums, kas emocionālās intensitātes un muzikālā satura ziņā ir, manuprāt, vairāk kā pārliecinošs. Autora muziklālās gaitas ir sākušās jau 14 gadu vecumā, spēlējot ģitāru un dziedot grupā Commander Venus. Mūzikas kritiķi apgalvo, ka “Bright Eyes” jaunais disks ir pārsteigumiem nabadzīgāks par Konora agrīnajiem pusaudža gadu ierakstiem. Protams, tiem (arī man), kas nav dzirdējuši nevienu no tiem, „Lifted or The Story Is in the Soil, Keep Your Ear to the Ground” šķiet tāpat pietiekoši interesants un aizraujošs.

“Bright Eyes” muzikālās asociācijas veidojas ar amerikāņu Neutral Milk Hotel, kas savulaik ir izpalīdzējuši jaunajam Konoram pirmajos studijas ierakstos.

Izdošanas datums 12.08.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu