Mayer Hawthorne «How Do You Do»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

32 gadus vecais Meijers Havtorns (Mayer Hawthorne) jeb īstajā vārdā Drū Koens (Drew Cohen) šomēnes atgriežas ar otro soulmūzikas plati «How Do You Do».

Mayer Hawthorne «How Do You Do»

(Universal Republic Records)

9/12

Jaunais dziedātāja albums seko 2009.gada debijai «A Strange Arrangement», par kuru manus sajūsmas spiedzienus varat dzirdēt (t.i. lasīt) minētās plates apskatā.

Meijera debiju izdeva neatkarīgā izdevniecība «Stones Throw Records», bet jauno «How Do You Do» klajā laiž «Universal». Lielās izdevniecības līgums nav būtiski ietekmējis mākslinieka radošo darbu. Jaunā plate ir loģisks turpinājums «A Strange Arrangement» - tas pats souls ar Kērtisa Meifīlda (Curtis Mayfield), Smokija Robinsona (Smokey Robinson) citātiem. Atšķirībā no debijas jaunais albums ir ritmiskāks, kustīgāks.

Vienā dziesmā («Can't Stop»), kas varētu būt veltījums klasiķiem «The Delfonics», interesantā ampluā dzirdams pats Snūps (Snoop Dog). Galu galā arī pats Havtrons savulaik bija nopietni aizrāvies ar hiphopu un soulmūzikai pievērsies it kā pavisam nejauši, proti, viņam bija apnicis kārtot dažādas formalitātes klasisku soula ierakstu semplu izmantošanas atļaujām un viņš nolēmis pats ierakstīt dažus soula skaņdarbus (detalizētāk par Havtronu skat. «A Strange Arrangement» apskatu).

Vienīgā īstā albuma balāde ir ievadošā «Get to Know You», kas kopā ar odu motorizētajai Detroitai «A Long Time» ir albuma spēcīgākie skaņdarbi.

Ar vieglu ironiju, bet ļoti gaumīgi!

Izdošanas datums - 11.10.2011.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu