The Sea And Cake "One Bedroom"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sea And Cake ir vieni no spilgtākajiem Čikāgas postroka skatuves pārstāvjiem, kurā darbojas dziedātājs Sems Prekops (Sam Prekop), basģitārists Eriks Kleridžs (Eric Clarige), ģitārists Arčers Previts (Archer Prewitt) un bijušais Tortoise bundzinieks Džons Makentairs (John McEntire).

Sea And Cake "One Bedroom"

(Thrill Jockey)

9/12

Sea And Cake savā mūzikā apvieno Čikāgas Tortoise un vācu Neu krautroka ietekmēto instrumentālo pavadījumu, pievienojot nedaudz no džeza un bosanovas.

"One Bedroom" ir grupas sestais studijas ieraksts un muzikāli ieturēts Sea And Cake raksturīgajā ritmā. Šo, manuprāt, nevarētu uzskatīt par grupas labāko veikumu, ko varētu skaidrot ar solista Sema Prekopa aizraušanos ar soloierakstiem, kuriem tiek atvēlēts daudz radošo ideju un enerģijas.

Albuma pēdējais skaņdarbs "Sound and Vision", ko sarakstījis Deivids Bouvijs (David Bowie) pat izklausās nedaudz kā 80. gadu disko un elektrofanka Stīvijs Vonders, skaņdarba pamatā pulsē savdabīgs elektronisks ritms.

Izdošanas datums 21.01.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu