The Music "The Music" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

... Ko nozīmē cienīt savas saknes – Led Zeppelin, Deep Purple.... The Music – četri jauni puiši no Līdsas, kas aizrāvušies ar 60. gadu beigu un 70. gadu mūziku - būtībā to, ko klausījušies, iespējams, viņu tēti un mammas.

The Music "The Music" (EMI) 6/12

Protams, tas viss pagatavots 90. gadu mērcē – The Verve, The Charlatans, Primal Scream u.c. britu grupu ietekmē. Grupas vokālista balss dotības ir visai plašas, taču nez kāpēc tiek visu laiku dziedāts augstākajā reģistrā, vietām izspiedzot un izķērcot vārdus, līdzīgi kā 80. gadu hārdroka mūzikas stila piemēri Poison vai Krokus vai kaut kas tml.

Tomēr jāatceras, ka šis ir The Music pirmais albums, kas nebūt neizklausās slikti, ņemot vērā mūziķu jaunību. Grupa ir kļuvusi arī diezgan pazīstama gan Anglijā, gan arī ārpus tās robežām, viņu videoklipi tiek rādīti daudzos mūzikas kanālos un par viņiem raksta daudzi mūzikas žurnāli, galu galā arī TVnet. Laiks rādīs, kādā virzienā attīstīsies “The Mūzika” un kādā virzienā britu rokmūzika kopumā.

Izdošanas datums 20.06.2002.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu