Lali Puna "Faking The Books" (3)

Jānis Žilde
, Galvenā redaktora vietnieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Lali Puna”
“Lali Puna” Foto: publicitātes

Viens no vācu elektroniskās indī mūzikas atpazīstamākajiem projektiem Lali Puna, aiz kura paslēpies viens no Notwist brāļiem Markus Ahers (Markus Acher), šogad laiž klajā jau trešo studijas veikumu "Faking The Books".

Lali Puna „Faking The Books”

(Morr Music)

9/12

Pēdējos gados Vācijā iezīmējas ievērojama Elektro-indie-pop, data-pop kustība, kur blakus Lali Puna sevi pierādījuši Barbara Morgenstern, Ellen Allien un citas dziedošās mākslinieces. Lali Puna nedaudz samtainā un čukstošā balss pieder Valērijai Trebeljārai (Valerie Trebeljahr), kas vietām sasaucas ar Stereolab dīvas Leticijas Sadleres (Laetitia Sadier) vokālu, protams, arī muzikālā pavadījuma dēļ.

"Faking The Books", kas ir kārtējais veiksmīgais mūzikas izdevniecības "Morr Music" produkts, sākas ar tituldziesmu, kurā monotoni saraustītais fona vokāls mijas ar čukstošu politisku manifestu. Turpinājumā albuma „roķīgākais” un izteiksmīgākais hits "Call 1-800-Fear" sākas ar gluži Trans Am bītu un vācu meitenes šarmanto angļu valodas izrunu.

Kvalitatīvs ieraksts, kas, manuprāt, tomēr nedaudz liek garlaikoties, kaut it kā visi nepieciešamie muzikālie elementi ir pārdomāti, noslīpēti un katrs savā vietā.

Izdošanas datums 20.04.2004.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu