Beth Gibbons & Rustin’ Man "Out Of Season"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmajā mirklī Betas Gibonsas (Beth Gibbons) vārds var likties nepazīstams, taču, nedaudz uzmanīgāk ielūkojoties uz kompaktdiska vāciņa redzamajā dziedātājas sejā, viss top skaidrs - viņa ir viena no jau kādu laiku klusējošās Bristoles kulta grupas Portishead trijiem dalībniekiem.

Beth Gibbons & Rustin’ Man "Out Of Season"

(Go! Beat)

10/12

Grupa, kuras pirmais albums tiek uzskatīts par triphopa mūzikas šedevru un vienu no 90 gadu labākajiem ierakstiem, tuvākajā nākotnē cer pabeigt trešo albumu. Pa to laiku Beta Gibonsa ar savu pastāvīgo draugu - grupas Talk Talk mūziķi Polu Vebu (Paul Webb) ar segvārdu Rustin” Man, ir laidusi klajā dziedātājas pirmo solo albumu "Out Of Season".

Beth Gibbons & Rustin’ Man "Out Of Season"
Beth Gibbons & Rustin’ Man "Out Of Season" Foto: Publicitātes foto

Taču, lai kā arī gribētos likt ierakstam visaugtāko vērtējumu, kaut kas no tā tomēr attur, varbūt atmiņā palicis Portishead ziedu laiks ar 1994. gada albumu „Dummy”, kas diemžēl arī šajā ierakstā paliek nepārspēts.

Izdošanas datums 10.02.2003.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu