Anthony Hamilton "Comin' From Where I'm From"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Negribu iegrimt garos apcerējumos par mūsdienu neosoula kustības nozīmīgumu vai tieši otrādi, tomēr kopš 1970. gadu zelta soulmūzikas ēras, kas krita par upuri disko kārdinošajam bītam, neosoula ir kā patīkams atgādinājums par tā laika izcilākajiem māksliniekiem – Stevie Wonder, Marvin Gaye, Donnie Hathaway u.c.

Anthony Hamilton "Comin'' From Where I''m From"

(Arista)

10/12

Arī Antoniju Hamiltonu (Anthony Hamilton) mēdz pieskaitīt pie neosoula māksliniekiem, kopā ar D’Angelo, Maxwell, Erikah Badu u.c., tomēr māksliniekam panākumi nav nākuši viegli.

Antonijs Hamiltons sācis dziedāt baznīcas korī, vēlāk muzicēt dažādos mūzikas klubiņos, līdz "Uptown Records", tolaik plaukstoša mūzikas izdevniecība, ievēroja jauno censoni.

Kopš 1996. gada debijas ieraksta "XTC", ko varētu uzskatīt par spilgtu 1990. gadu R&B un 60. 70. gadu soula sintēzi, Hamiltons uz ilgu laiku tika aizmirsts, patiesībā, nemaz tā arī negūdams pelnītos panākumus. Drīz viņu uzmeklēja D’Angelo un uzaicināja pie sevis par dziedātāju. Producentu ievērību Hamiltons atguvis, arī veiksmīgi sadarbojoties kā komponists ar vairākiem populāriem R&B māksliniekiem – Sunshine Anderson, Donell Jones u.c.

"Comin' From Where I'm From" ir patiesi lielisks mūsdienu soul mūzikas ieraksts, kas pamatoti izpelnījies arī mūzikas kritiķu ievērību. Hamiltona balss tiešām vietām atgādina 1960.-70. gadu dziedātāju Bila Vizersa (Bill Withers), Bobija Vomaka (Bobby Womack) sulīgos vokālus.

Ieraksta producents ir Žermains Duprī (Jermaine Dupri) (TLC, Kriss Kross, Mariah Carey u.c.).

Izdošanas datums 15.07.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu