American Analog Set "Promise Of Love"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

American Analog Set izveidojušies 1995. gadā Teksasā un pēc dažiem pirmajiem koncertiem jau spējuši ieinteresēt vietējo ierakstu kompāniju, kas 1996. gadā laida klajā grupas debijas albumu "The Fun Of Watching Fireworks".

American Analog Set "Promise Of Love" (Tiger Style) 9/12

Spriežot pēc pēdējiem ierakstiem, muzikāli grupas domubiedri meklējami Čikāgas eksperimentālās indī mūzikas skatuvē – The Sea And Cake, Tortoise, kā arī Sonna un Winsdor For The Derby.

"Promise Of Love" ir kā loģisks turpinājums lieliskajam 2001. gada ierakstam "Know By Heart", kurā veiksmīgi savienots indī un postroka smalkums un melodiskums. Skanējumu veido viegls ritms, ko papildina neuzkrītošas ģitāras partijas un vibrofona un taustiņu noskaņas, ko spēlē Liza Rohmane (Lisa Roschmann).

Varbūt varētu pārmest grupai tās konstanti nemainīgo, pat nedaudz prognozējamo muzikālo izteiksmes veidu, kas rada iespaidu, ka American Analog Set jau kuro gadu spēlē un ieraksta vienu un to pašu disku. Tomēr kopumā katrs jauns grupas veikums ir kā patīkama atkalredzēšanās, kas sniedz tieši to, ko klausītājs vēlas.

Izdošanas datums 20.05.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu