Explosions In The Sky "All Of A Sudden I Miss Everyone"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kolektīvs Explosions In The Sky - četri puiši no Teksasas, ASV, ir palicis viens no pēdējiem postroka milžiem.

Explosions In The Sky "All Of A Sudden I Miss Everyone"

(Temporary Residence)

10/12

Kvartets - Marks Smits (Mark Smith), Kristofers Hraskijs (Christopher Hrasky), Munafs Rajani (Munaf Rayani) un Maikls Džeimss (Michael James) sarūpējis jaunu studijas darbu, kas seko 2003. gada ierakstam "The Earth Is Not a Cold Dead Place".

Jaunā pēc skaita ceturtā plate Japānā oficiāli iznākusi jau 2. februārī, Eiropā un Amerikā tā līdz klausītājam nonāks šonedēļ.

Albums tapis "Pachyderm" studijā Minesotā, kur apkārt pletušies 50 hektāri neapdzīvotas zemes, mežu un pļavu. Kā producents strādājis Džons Kongltons (John Congleton), kas atbildīgs arī par The Roots un The Mountain Goats ierakstiem.

Daudzi mūzikas speciālisti uzskata Explosions In The Sky par vienu no spēcīgākajām koncertgrupām, šajā ierakstā puiši centušies šo dzīvo koncertu skaņu iemūžināt arī lentē. Zināmā mērā tas izdevies - ieraksts skan masīvi, dzīvi; planējošas tremolē ģitāras, telpiska bungu skaņa, nedaudz "izkropļots" kopējais skanējums, tādējādi padarot to netīrāku un tuvāku grupas dzīvajiem setiem.

Explosions In The Sky "All Of A Sudden I Miss Everyone"
Explosions In The Sky "All Of A Sudden I Miss Everyone" Foto: Publicitātes foto

Grupas ainaviskās un atmosfēriskās instrumentālās postroka simfonijas tikušas izmantotas arī kino vajadzībām, Explosions In The Sky ierakstījuši 2004. gada lentes "Friday Night Lights" (skat. video) skaņu celiņu.

Izdošanas datums - 02.02.2007.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu